Onsite Reparation

iPhone reparation onsite København

Det har aldrig været lettere at få repareret din iPhone – og det tager endda kun 20 minutter. Vi medbringer alt udstyr og alle reservedele; du skal blot sørge for, at vi har adgang til et bord og en stol, så klarer vi resten.

Gratis kørsel i Storkøbenhavn

Har du adresse i Storkøbenhavn, koster kørslen dig ikke noget. Bor du på Sjælland, uden for Storkøbenhavn, tager vi 200 for kørsel. Mange vælger at tage deres iPhone med på deres arbejdsplads, hvor vi kan reparere telefonen, mens de passer deres normale arbejdsrutiner – det giver minimalt besvær og kræver ingen omlægning af den daglige logistik.

Speciale i erhvervskunder

Vi foretager iPhone reparation onsite København for et væld af erhvervskunder. Mange firmaer er dybt afhængige af, at deres medarbejderes iPhones fungerer optimalt. En ødelagt iPhone kan i værste fald afskære kommunikationen med en vigtig kunde. Med en erhvervsaftale med GoRepair er du sikret en hurtig reaktionstid, samt en professionel service.

24 måneders garanti

Du får altid 24 måneders garanti på de reparationer, som du har fået udført på din iPhone af en af vores teknikere. Vi bruger altid originale reservedele, hvor det er muligt. I visse tilfælde er telefonen en udgået model (hvis den er af ældre dato), hvorfor produktionen af reservedele kan være standset.

Online support 24/7

Du kan altid ringe til os på tlf. 70 77 00 00, eller skrive på info@gorepair.dk, når du har brug for iPhone reparation onsite København. Tag kontakt – så finder vi ud af, om vi skal foretage reparationen hjemme hos dig, eller på din arbejdsplads.