Om GoRepair

Med 15 år i elektronik og telebranchen er du i gode hænder hos os. Hos GoRepair er vi uddannet elektronikfagteknikere og telefagteknikere og har arbejdet hos DSB, TDC, Telia, iRepair og Macvision siden 2001.

Da vi har været med siden opkalds modemmet har vi en forståelse for telefoni som ingen andre i branchen.

  1. Vi har gratis kørsel og reparerer hos dig/jer (skal kun bruge en stol og et bord)
  2. Vi bruger originale dele
  3. Vi har markeds bedste, nemmeste og mest udførlige system så du aldrig bliver i tvivl om hvad der sker med din ordre før og efter reparationen.
  4. Følg dine ordre online, samt se og hent faktura, krediteringer mm. i pdf fra vores kundeportal.

Vi gør alt hvad vi kan for at købe originale dele hjem selvom de er meget dyrere end kopidele (klasse A B C mm.) Men vi gør det for at kunderne kan få den samme gode oplevelse af deres enhed som da den var ny.

Hvis der skulle være en model der ikke bliver lavet originale dele til mere pga. alder, vil det fremgå her og du vil altid blive gjort opmærksom på det.

Vi giver 24 måneders garanti på alle reparationer med originale dele, og 6 måneder på reparationer med kopi dele.

Garanti betyder at vi garanterer at den del vi har skiftet ud eller repareret holder i mindst 2 år eller 6 måneder for kopidele.

Garanti omhandler ikke software og andre uforudsete eftervirkninger efter et evt. tab af en enhed.

Vi tester altid din enhed inden påbegyndelse af reparation for at se om vi kan finde andre fejl som ikke er forklaret i fejlbeskrivelsen for at undgå tvister omkring mulige nyopstået fejl på din enhed.

Ved fund af andre fejl end den beskrevet vil du få et tilbud på en reparation af denne fejl med en ny pris.

Hvis fejlen ikke er beskrevet eller opdaget under førtest vil denne ikke bliver rettet og vil koste fuld pris ved en evt. ny reparation, med mindre andet aftales på forhånd.

Adresse.

Kontor og Bogholderi.

Bakel Alle 40

2791 Dragør